15 maaliskuuta, 2023

City Escape Games Oulu: Sotavangit (pelikokemuksia/peliarvostelu)

 Karu teema, mutta leppoisa tunnelma.

Tällä kertaa neljä kaverusta lähti selvittämään, kuinka pako vankilasta tulisi onnistumaan. Sotavangit -pakohuone oli melko perinteinen siten, että siinä käytettiin aika paljon lukkoja ja ratkaisu eteni vaiheittain. Alussa vastassa oli aika iisi lämmittelytehtävä, josta sitten etenimme asteittain, kun saimme käyttöömme uusia välineitä. 

Huoneessa oli ihan hauskaa puuhastelua näppärille käsille. Tämän lisäksi tarvittiin tarkkoja korvia ja tietysti terävää päättelykykyä. Ärsytti, kun emme ilman vihjettä keksineet joidenkin asioiden välisiä yhteyksiä, vaikka periaatteessa tiesimme, mitä pitäisi tehdä. Kielelliset tehtävät ovat aina kivoja, ja tässä oli ainakin yksi sellainen. 

Vääristä vastauksista saimme valitettavasti joitakin aikasakkoja. Huoneessa oli myös asioita, joista harhauduimme turhaan ajattelemaan liian vaikeasti. Oikea ratkaisu oli helpompi, mutta jäi vain jotenkin huomiotta. 

Ihan kelpo huone, mutta ei itselleni tarjonnut erityisen häikäiseviä ratkaisuja. Sain kuitenkin tutustua itselleni uusiin aparaatteihin. 😁 Lopussa aika kävi vähiin ja meinasin sählätä viimeisen lukon kanssa. Onneksi kaikki lopulta napsahti kohdilleen ja pääsimme ajoissa ulos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti